facebook tracking

Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål


Hvornår kan jeg forvente at høre fra Lufthavnsvikar angående et job?

Det kan varierer meget, hvor hurtigt du evt. bliver kontaktet i forhold til et aktuelt job, idet det afhænger af hvilke opgaver vi bliver bedt om at løse - og hvornår. Vi ved derfor heller ikke selv, hvornår vi får en opgave, der matcher din profil. Samtidig skal vi nævne at vi løbende modtager en del registreringer.

Hvordan søger man specifikt jobbet som Cabin Crew?

Søger vi Cabin Crew, vil vi opslå en stilling under ’Jobannoncer’. Her kan du læse nærmere om stillingen og søge stillingen via knappen ’søg jobbet’. Søger du jobbet direkte gennem jobopslaget, vil du udelukkende komme i betragtning til denne stilling, hvorimod hvis du trykker "connect", vil du komme i betragtning til andre ad hoc opgaver.

Hvordan bliver jeg en del af Lufthavnsvikars team?

For at komme i betragtning til et job hos Lufthavnsvikar, bedes du trykke connect via vores karrieside. Her kan du vedhæfte dit CV, foto og andre væsentlige dokumenter. Dog kan det varierer meget, hvor hurtigt man høre noget fra os, idet det afhænger af hvilke opgaver vi bliver bedt om at løse og hvornår. Vi kontakter dig, så snart vi får en opgave som matcher din jobprofil.

Hvad kan jeg komme til at arbejde med som Lufthavnsvikar?

Lufthavnsvikar udfører mange forskellige typer af opgaver i lufthavnen. Nogle af opgaverne er periodevise, hvorimod andre løber hele året. Der vil dog altid være mest at lave i lufthavnens højsæsoner.

Som vikar bliver man tilknyttet én primær opgave hos Lufthavnsvikar, men der er mulighed for at få det kombineret med andre ad hoc opgaver. Som faste vikaropgaver kan vi blandt andet tilbyde vikariater som passagerassistent, butik, promotion, rengøring, lager mm. Derudover varierer det, hvilke ad hoc opgaver vi bliver bedt om at løse. 

Kan jeg komme til samtale?

Det kan du så snart vi har en opgave, der passer til dine ønsker og kvalifikationer. Vores erfaring på dette område viser at alle er bedst tjent med at samtalen er rettet mod en bestemt opgave, fremfor en generel snak, selv om vi føler os nok så inspireret.

Er det en fordel at ringe eller møde uanmeldt op?

Vi foretrækker helt klart at du skriver dine spørgsmål på jobinfo@lufthavnsvikar.dk,da vi på denne måde har tid til at give dig et fyldestgørende svar på de spørgsmål du måtte have. Det kniber desværre nogle gange i hverdagen på telefonen.

Kan man ’kun’ blive vikar – eller er der mulighed for fuldstidstillnger?

Det afhænger af hvilke opgaver vi får – vi rekrutterer dog primært til vikarstillinger, hvilket kan fungere som et studiejob eller være et springbræt til andre stillinger i branchen. Der er også mulighed for at blive ansat til en fuldtidsstilling, men idet Lufthavnen er en sæsonpræget arbejdsplads, vil der oftest være flere vikariater end fuldtidsstillinger.

Tager I imod praktikanter på kontoret?

Vi har desværre ikke mulighed for at tage imod praktikanter, da vi ikke har ressourcerne til det i øjeblikket. Du er velkommen til at oprette dig i vores CV Emnebank, hvor du vedhæfter en uopfordret ansøgning. Du vil herefter høre fra os, hvis det bliver aktuelt.

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor