Karriereside

Connect med os

Har du allerede Connect? Log ind.

Hvad er du mest interesseret i?

Hvad passer dig bedst?

Connect med

eller
Mente du @

I vores fortrolighedspolitik er du i fokus. Du bestemmer derfor selv hvilke oplysninger vi får, gemme og så videre.

Når du indsender en ansøgning eller interessetilkendegivelse til Lufthavnsvikar, registreres dine personlige data i vores onlinebaserede rekrutteringssystem. Kandidater kan ansøge om en bestemt ledig stilling eller lægge deres data ind i rekrutteringssystemet. Oplysninger om ansøgeren gemmes i en database. Kompetente rekruttereringsledere i Lufthavnsvikar kan derefter matche kandidater med ledige stillinger.

Vi har brug for din tilladelse for at kunne administrere din anmodning / forespørgsel. Ved at acceptere vilkårene i denne tekst, accepterer du, at Lufthavnsvikar kan indsamle, bearbejde og bruge dine personlige oplysninger for at behandle din ansøgning / interesse. Dette indbefatter, at nogle data kan gemmes. Derfor beder vi dig om, at du omhyggeligt læser denne tekst og klikker på knappen, hvis du forstår og accepterer vilkårene.

Ifølge vores fortrolighedspolitik, vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt, og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. På ethvert tidspunkt kan du gennemse dine gemte data i databasen.
Du kan redigere eller opdatere dine data på alle tidspunkter. Hvis du ikke har været logget ind i over 180 dage, vil dine data blive slettet. Du kan til enhver tid slette dine data, ved at logge ind og trykke på "slet bruger", eller ved at kontakte os.

Vores forpligtelse overfor dig
Det er vigtigt, at du ved, hvilke personlige oplysninger Lufthavnsvikar har om dig, og hvordan vi bruger dem.

Vi har gjort vores bedste for at gøre vores forklaringer korte og letforståelige. Opstår der alligevel spørgsmål, bedes du kontakte: jobinfo@lufthavnsvikar.dk

Hvis vi foretager større ændringer i vores fortrolighedsspolitik, skal vi nok informere dig. Hvis det er nødvendigt, vil vi også bede om din accept af ændringerne.

Hvilke oplysninger har vi & hvor har vi fået dem fra?
Når du opretter en konto/profil i vores CV database eller kontakter os via mail, får vi forskellige oplysninger om dig. Vi indhenter altså ingen andre oplysninger nogle andre steder fra om dig, end de oplysninger du selv har valgt.

Hvordan vi benytter dine oplysninger & hvorfor?
Vi gemmer og benytter dine oplysninger til det ene formål at kontakte dig i forbindelse med et eventuelt interview.

Dine valg & rettigheder
Du kan selv vælge hvilke oplysninger du synes vi skal have og du har også ret til at få adgang til de oplysninger, som vi har om dig. Du har altså retten til at modtage en kopi af de oplysninger, vi har gemt om dig.

Retten til at ændre eller opdatere de oplysninger, du har givet os (hvis du har en profil hos os, kan du også gøre det selv ved at logge på og opdatere dine oplysninger).

Retten til at anmode om, at dine oplysninger slettes eller at yderlige brug forhindres.

Retten til at protestere mod vores behandling af dine oplysninger.

I de tilfælde du har givet os samtykke, har du retten til at trække det tilbage igen.

For at udøve ovenstående rettigheder skal du sende en mail på: jobinfo@lufthavnsvikar.dk.

Vi passer på dine oplysninger
Vi har taget sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. De sikkerhedsforanstaltninger, vi benytter, vil afhænge af den type oplysninger, der er gemt.

Vi gemmer kun dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker og til andre juridiske formål, hvortil vi er forpligtede til at gemme oplysningerne. Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når vi ikke længere har brug for dem eller hvis du beder os om det.

Kontakt Os
Hvis du har spørgsmål eller feedback vedrørende denne politik eller den måde, hvorpå vi behandler dine oplysninger, må du endelig kontakte os på: jobinfo@lufthavnsvikar.dk 

 

Tjek din e-mail

For at logge ind på Connect, skal du bekræfte din e-mail-adresse ved at klikke på linket, som vi har sendt dig.