facebook tracking
Område

Café, Bar og Restaurant

Connect

Du finder vores medarbejdere mange steder i lufthavnen, vi hjælper på diverse caféer, restauranter og barer. Vi har en række medarbejdere som alle med ro i maven kan bevare det fulde overblik over gæsterne og sikre at hver eneste betjening foretages med respekt for den enkelte kunde.

Medarbejderne i teamet brænder for service og at skabe gode oplevelser, lige meget hvor de er. Derigennem sikrer de at de til tider stressede passagerer også starter ferien på den bedste tænkelige måde.

Vil du vide mere om hvilke stillinger som findes under Café, Bar og Resturant, så tryk på connect. Herigennem viser du også os at du har interesse for området, hvilket giver os muligheden for at kontakte dig og finde ud af om du er et match med en eventuel ledig stilling. 

Vi ønsker:

Engagerede medarbejdere, der med hjerte og personlighed ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Motiverede medarbejdere, der har lyst til den skiftende og fleksible arbejdstid, hvad enten det gælder fuldtid, deltid, weekender eller sæson.

At egnede vikarer gennemfører en personlig samtale med os, hvor vi afdækker hvorvidt en ledig stilling matcher din profil, og hvilke muligheder det giver dig.

At kandidater som minimum taler flydende dansk, svensk eller norsk, er god til engelsk og gerne taler flere sprog.

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor