Område

Fly- og Passagererhåndtering

Connect

Vi mener selv at vi har ansat nogle af de mest servicemindede mennesker til vores team. Selv når klokken er 4 om morgen, har de et smil på læben og er klar til nye udfordringer.

Vores medarbejdere ved at det er deres fornemste opgave at sørge for, at passagererne føler sig trygge og godt tilpas hele vejen fra check-in til flyet samt under hele flyvningen. Her er de parate til at levere den ekstra oplevelse til både business passageren og dem som skal på deres allerførste ferie.

En af vores vigtige opgaver er at sørge for at sikkerheden overholdes, dette balancerer vi i de travle perioder samtidigt med at vi husker at sætte passageren i fokus. Vi er et team af problemknuser der gør vores bedste for at sikre en enkel og effektiv rejse. 

Vil du vide mere om hvilke stillinger som findes under Fly- og Passagererhåndtering, så tryk på connect. Herigennem viser du også os at du har interesse for området, hvilket giver os muligheden for at kontakte dig og finde ud af om du er et match med en eventuel ledig stilling. 

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Vi ønsker:

Engagerede medarbejdere, der med hjerte og personlighed ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Motiverede medarbejdere, der har lyst til den skiftende og fleksible arbejdstid, hvad enten det gælder fuldtid, deltid, weekender eller sæson.

At egnede vikarer gennemfører en personlig samtale med os, hvor vi afdækker hvorvidt en ledig stilling matcher din profil, og hvilke muligheder det giver dig.

At kandidater som minimum taler flydende dansk, svensk eller norsk, er god til engelsk og gerne taler flere sprog.

Vi tilbyder:

  • Gode forhold, løn og overenskomster, som altid matcher de aftaler vores kunder har

  • Fleksible arbejdstider, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov

  • En mulig genvej til et fast job i lufthavnen, hvis det er det du vil, evt. gennem vikar opgaver eller Try & Hire

  • Et professionelt team, hvor det at have det sjovt også er vigtigt

Kastrup

Københavns Lufthavn
2770 Kastrup Kørselsvejledning +45 2139 0080 Vis side

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor