facebook tracking
Område

Drift og Service

Connect

Vores team består af en række friske medarbejder, der altid er klar til at arbejde i alt slags vejr og på alle tider af døgnet.

På en stor og international arbejdsplads, hvor ingen dage er ens er der brug for medarbejdere som ikke er bange for at gå til hånde der hvor behovet er – de medarbejdere har vi! Her hjælper vi med alt fra chaufføropgaver til arbejdsmænd og teknisk support. Vi ved at der til tider mangler en brik i puslespillet og den brik udfylder vi med vores team.

Vil du vide mere om hvilke stillinger som findes under Drift og Service, så tryk på connect. Herigennem viser du også os at du har interesse for området, hvilket giver os muligheden for at kontakte dig og finde ud af om du er et match med en eventuel ledig stilling. 

Vi ønsker:

Engagerede medarbejdere, der med hjerte og personlighed ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Motiverede medarbejdere, der har lyst til den skiftende og fleksible arbejdstid, hvad enten det gælder fuldtid, deltid, weekender eller sæson.

At egnede vikarer gennemfører en personlig samtale med os, hvor vi afdækker hvorvidt en ledig stilling matcher din profil, og hvilke muligheder det giver dig.

At kandidater som minimum taler flydende dansk, svensk eller norsk, er god til engelsk og gerne taler flere sprog.

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor