Område

Salg og Retail

Connect

Vores medarbejdere i promotion teamet og butikkerne brænder alle for kundeservice. Vi kan skrive under på at de er snakkesaglige, arbejder hårdt for at nå målet og er tilmed utrolig dygtige. I lufthavnen er ingen dage ens og vi holder os altid opdateret på de nyeste produkter på marked. Her sælger vi alt fra den nyeste elektronik til sprut og de mest eftertragtede skønhedsprodukter.

Vores medarbejder bærer rollerne som de bedst tænkelige værter, som forstår at sælge og give tusindvis af flypassagerer i Københavns Lufthavn en personlig og ekstraordinær god service på deres vej igennem lufthavnen. Vores team er dedikeret og energisk, der brænder for at vejlede og sælge. Med et smil og imødekommenhed leverer de indlevende salgstaler til kunderne, hvad enten det er kl. 5.00 om morgenen eller kl. 22.00 om aftenen. Vores medarbejdere bidrager til den gode energi og behagelige stemning samt besidder en stor grad af medmenneskelig interesse og rummelighed. I Lufthavnsvikar går vi i spidsen for at gøre Danmarks bedste arbejdsplads endnu bedre og endnu sjovere, så alle kolleger møder glade og veloplagte på arbejde. 

Vil du vide mere om hvilke stillinger som findes under Salg og Retail, så tryk på connect. Herigennem viser du også os at du har interesse for området, hvilket giver os muligheden for at kontakte dig og finde ud af om du er et match med en eventuel ledig stilling. 

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Vi ønsker:

Engagerede medarbejdere, der med hjerte og personlighed ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Motiverede medarbejdere, der har lyst til den skiftende og fleksible arbejdstid, hvad enten det gælder fuldtid, deltid, weekender eller sæson.

At egnede vikarer gennemfører en personlig samtale med os, hvor vi afdækker hvorvidt en ledig stilling matcher din profil, og hvilke muligheder det giver dig.

At kandidater som minimum taler flydende dansk, svensk eller norsk, er god til engelsk og gerne taler flere sprog.

Vi tilbyder:

  • Gode forhold, løn og overenskomster, som altid matcher de aftaler vores kunder har

  • Fleksible arbejdstider, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov

  • En mulig genvej til et fast job i lufthavnen, hvis det er det du vil, evt. gennem vikar opgaver eller Try & Hire

  • Et professionelt team, hvor det at have det sjovt også er vigtigt

Kastrup

Københavns Lufthavn
2770 Kastrup Kørselsvejledning +45 2139 0080 Vis side

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor